Naša delatnost je izgradnja,  rekonstrukcija i adaptacija  objekata kao i projektovanje i  opremanje enterijera. Konstantno usavršavamo kadrove i stvaramo nove trendove, koristimo kvalitetne materijale i posedujemo svu neophodnu opremu za rad. Uređujemo Vaš objekat od početnih radova do krajnjih detalja i finesa.

Prodeco je pravi izbor jer Vas oslobađa od angažovanja i traženja majstora, materijala i mobilijara. Sve to možete naći kod nas, na jednom mestu! Upošljavamo tim najstručnijih ljudi od kojih je svaki majstor svog zanata, usredsređen na svoj deo posla, ali deluje i u saradnji sa ostatkom tima kako bismo uspešno realizovali Vašu zamisao! Dizajniramo EKSTERIJERE i ENTERIJERE prema Vašim željama, potrebama i stilu. Detaljno analiziramo, dajemo sugestije jer praktična i originalna rešenja često premašuju želje naših klijenata. Dizajniramo i nudimo veliki izbor najkvalitetnijeg NAMEŠTAJA, unikatne detalje I DEKORACIJU koji daju lični pečat Vašem enterijeru. Naš osnovni moto  jeste personilizacija projektovanog prostora, odnosno implementiranje identiteta korisnika u budući prostor, kako bi se u potpunosti zadovoljile potrebe svakog klijenta.

IMG-96d01bcf84c391dd55d68e8d8469b35d-V
BLOK_70_10

Sa ponosom možemo reći da su neki od najposećenijih hotela, apartmana upravo naši projekti, kao i individualni i kolektivni objekti, koji krase prostorni ambijent.

Prodeco svojim klijentima pored dizajniranja i proizvodnje svih komponenti nameštaja za razne namene,  nudi i uslugu nabavke unikatnih komada nameštaja i mobilijara. Uz sugestije naših dizajnera koji nude kreativna idejna rešenja za opremanje prostora, moderan mobilijar podrazumeva da dizajnirani komadi nameštaja mogu biti komplementarni sa luksuznom rasvetom i dizajniranim aksesoarima različitih formi.

Prodeco  nudi projektovanje, izradu čeličnih montažnih hala, magacina, skladišta i izradu i montažu svih vrsta čeličnih konstrukcija. Nudimo i montažu krovnih i zidnih termoizolacionih panela.

Nudimo izvođenje limarskih radova i montažu elemenata i pokrivki: OLUCI, OPSIVKE, KROVOVI, VENTILACIJA.

Opremljeni smo za KOMPLETAN PROCES PROIZVODNJE i MONTAŽE uz strucan kadar sastavljen od inženjera, varilaca, profesinolnih montera, bravara, limara i dr.

Nudimo izradu svih vrsta podova, industrijskih, epoksidnih, antikorozivnu zaštitu, zatim izrade različitih STUDIJA o proceni uticaja na životnu sredinu, elaborate zaštite na radu, itd.

BLOK_70_02
IMG-fb08e9f967831e50e590bbf29e221e11-V

Kontakt

Vaša budućnost počinje danas!

+381 (0) 60 393 23 93